Kambodza 19 – 30.1,2016

Tervehdys kaikille, nyt olemme lentäneet  Helsinki – Dysseldorf – HongKong – Singpore – Phnom Penh lennot meni muuten hyvin paitsi yksi laukku katosi kolmeksi päiväksi, tuli sitten kuitenkin perässä Phbnom Penhiin mutta ei hotelliin asti vaan piti itse käydä kentältä hakemassa. Phnom Penh on iso miljoonakaupunki ja siellä riittää ihmettelemistä helposti viikoksi. Hinnat ovat todella edullisia. Hyvää ruokaa ja juomaakin löytyi yllin kyllin.Viivyimme Phnom Penhissä 4 päivää ja jatkoimme siitä Sihanukvilleen. Todella upeat rannat ystävällisiä ihmisiä ja kiva tunnelma. Kävimme Koh Rongilla upea paratiisisaari meillä oli vain liian vähänaikaa varattuna siellä oloon eli kannattaa varata vähintään koko päivä mielummin kaksi jos sinne menee.7 Päivää Sihanykvillessä menivät kuin siivillä ja niin tuli aika lähteä eteenpäin. Minibussilla Thaimaan rajalle ja siellä rajamuodollisuuksineen ja maksuineen vaihto toiseen minibussiin jolla sitten matka jatkui kohti Battayaa matkan kesto hotellilta hotelliin oli 14 tuntia. Auto oli niin täynnä ihmisiä ja laukkuja ettei yhtään enempää olisi kyytiin sopinut paitsi tietenkin katolla. Matkan hinta oli 32 € / hlö n. 630 km

2 vastausta artikkeliin ”Kambodza 19 – 30.1,2016

    • Sori vaan jos ei ollu ihan kieliopillisesti oikea ilmaisu tuo “kohti Pattayaa” mutta tärkeintä kait että asia tulee ymmärretyksi, vai mitä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *